Důležité sdělení pro rodiče!

09.03.2020 18:59

Důležité sdělení pro rodiče!

vzhledem k aktuálnímu vývoji epidemiologické situace ve výskytu onemocnění novým koronavirem v ČR a dle pokynů Krajské hygienické stanice Zlínského kraje (KHS) vyzývá vedení ZUŠ Slavičín všechny rodiče, aby svým zodpovědným chováním přispěli k minimalizaci šíření uvedeného viru. V pondělí 9. 3. 2020 se po jarních prázdninách vrací děti do školy. Zhodnoťte, prosím, důkladně zdravotní stav svého dítěte. V případě nachlazení, kašle, rýmy či zvýšené teploty neposílejte děti do školy.

Pokud jste Vy nebo Vaše děti trávili během posledních 1-2 týdnů dovolenou či prázdniny v oblastech se zvýšeným výskytem nakažených osob, např. Itálie – po návratu se ohlašte  svému ošetřujícímu lékaři, ten rozhodne o karanténě  a ihned podejte zprávu ředitelce školy na tel. čísle 737109538.

Poučte, prosím, své děti o důležitosti základních hygienických zásad (časté a důsledné mytí rukou, ochrana okolí proti kašli – kýchání do oděvu, používání papírových kapesníků). Škola přijala již před prázdninami opatření k používání desinfekčních prostředků při úklidu a  základní hygienické zásady znovu připomene hned v pondělí ve všech vyučovacích hodinách. Vedení  školy sleduje aktuální oznámení a výzvy KHS. V případě, že by se situace zásadním způsobem změnila, bude se řídit jejími doporučeními a pokyny, o kterých budete informováni na webových stránkách školy.